Animerede film

Jeg arbejder med animation på forskellige måder. Jeg laver infografiske film, der formidler budskaber levende og dynamisk, og så laver jeg Pen to Paper film, der gør det samme, men på en lidt anden måde.

Nedenfor er et eksempel på en animeret film, der formidler min proces, når jeg bliver hyret til at lave præcis den slags film.

Den anden type film jeg laver – Pen to Paper film, også kaldet whiteboard animationsfilm – tager de pædagogiske virkemidler fra en illustration og tilføjer en tidslig dimension. Tegninger bliver til for øjnene af publikum, hvilket har den fantastiske virkning at nysgerrigheden vækkes og opmærksomheden fastholdes.

Ved gradvist at lade tegningen blive til, ledes øjet de rigtige steder hen, som regel hjulpet på vej af en forklarende stemme. Mediet, baggrunden, farverne, hastigheden og alle andre facetter af produktionen, kan sættes optimalt i spil, for at formidle et budskab på en iøjenfaldende og pædagogisk måde.

Herunder kan du se et eksempel på en Pen to Paper film.

Kontakt mig på peter@tegnlevende.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om hvilken slags film jeg kunne producere for din organisation.